Henrik Oest

Kontaktadresse: Solhøjvej 20, 8210 Aarhus V.
Telefon: 2360 2448
E-mail: oest@stofanet.dk

Sognepræst ved Helligåndskirken i Århus.
Født 1956, cand. theol. fra Århus Universitet 1983. Fra 1983-90. Sognepræst ved Vor Frelsers kirke, Horsens, fra 1990 i Helligåndskirken. 
Medvirken i DR's tv-serie "Alle os under himlen", der ofte bruges i forbindelse med indledende konfirmandforberedelse. Var desuden med i TV2's serie "Hjertebørn" om livet på børneintensiv afdeling på Skejby sygehus, da jeg er tilkaldepræst på Skejby sygehus.
Siden 2000 medlem af Kirkefondets bestyrelse.
Stiftede i 1996 Århus Folkekirkelige Informationstjeneste og formand for bestyrelsen 1996-2016.
Siden 2013 medlem af Aarhus Vestres provstiudvalg.
Medforfatter af konfirmandmaterialet Far, Søn, Ånd udgivet af Bibelselskabet.
Medstifter af og webmaster på www.sogneaften.dk og www.kirkekoncert.dk

Jeg ønsker at mine foredrag bærer præg af at være anderledes med skæve og uventede vinkler, så man opdager nye sider af det, man ellers mener at kende så godt. Mine foredrag spænder vidt, men er alle præget af et centrum i den gode historie, der fortælles med engagement og indlevelse, der smitter tilhørerne.

Jeg er erfaren som foredragsholder med mere end 500 foredrag siden 2000, og er kendt for at have en tydelig stemmeføring...

Medvirket i flere udsendelser på TV2 Østjylland,- senest om Elvis Presley se: http://www.youtube.com/watch?v=lJlATRGXyno&feature=youtube_gdata

Om Helligåndskirken se: http://www.youtube.com/watch?v=RmQGRJgnBsM&feature=relmfu

"De, der ikke har hørt et foredrag med Henrik Oest, er gået glip af meget. Han kan med billeder og ord fortælle, så man føler, at man selv er en del af historien" - skrevet i Sabro Centerpost juli 2014 efter holdt foredrag.

Jeg kommer i hele landet (Bornholm undtaget) med foredrag.